Nidapark Kayaşehir Projesi

İstanbul Avrupa yakasında başakşehir bölgesinde yer alan Kayaşehire 843 dairesi ile birlikte yapılmış en önemli projelerden bir tanesidir. Projede Aynı zamanda 28 tane cadde dükkanı, ofis ve Avm de bulunmaktadır. Herkes için oldukça büyük bir yaşan alanı sunmaktadır. Konutların yer aldığı projeye bakıldığı zaman binaların arazi içindeki yerleşimi de oldukça ferah bir şekilde yapılmıştır.

birevim faizsiz ev

Projede bulunan yeşil alanlar oturan kişileri de oldukça memnun etmektedir. Daireler de en dikkat çekici ayrıntı ise dairelerin büyüklüğüdür. Projenin diğer bölümünde yer alan ofis ve Avm ise size kendinizi daha rahat hissettirecektir.

Proje Zümrüt, Elmas ve Yakut bölümlerinden oluşur. Dairelerde ısınma şekli olarak merkezi sistem kullanılmaktadır. Açık ve kapalı otoparkları bulunarak kişilerin istediği yere park etmesi sağlanır. Başakşehir’de bulunan bu proje farklı bölümlerden oluşarak istediğiniz yerden ev sahibi olma imkanı sunuyor. Kiralık veya satılık ev fırsatlarından yararlanmanız mümkün.

Nidapark Kayaşehir Kat Planları

Toplam da 843 daireden oluşan Nidapark 192 ofis ve 104 mağazadan oluşmaktadır. 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 salon seçenekleri mevcut. 2 odalı dairelerin metre kareleri 103 metre kareden 144 metre kareye kadar değişiklik gösterir. 3+1 daireler ise 154 metre kareden 175 metre kareye değişiklik gösterir. 4+1 199 metre kare iken 5+1 daireler ise 224 metre kare aralığında daireler bulunur.

Her aileye uygun olan dairelerden bütçenize uygun olanı seçerek alabilirsiniz. Ödeme açısından da oldukça kolaylık sağlayan sistemleri mevcut. Kayaşehir merkezi bir konumda olduğu için ulaşım konusunda bir problem yaşamadan sorunsuz bir şekilde istediğiniz alanlara ulaşım sağlamanız mümkün.

Nidapark Kayaşehir Ödeme Seçenekleri

Tahincioğlu Gayrimenkul projesi olan Nidapark fiyatlar da son dönem de artmıştır. 2+1 daire fiyatları 570 bin TL’den başlarken 3+1 daireler 792 bin TL’den satışa sunulmuştur. Ödeme kolaylığı uygulayan Tahincioğlu Gayrimenkul 60 aya kadar 0 faiz imkanı getirerek bütün müşterilerin ev sahibi olmasını da kolaylaştırmaktadır. İster kira olarak ister satılık daire olarak alternatif seçenekleri değerlendirmeniz mümkün. Ödeme konusunda müşterilerine birçok imkan sunuyor.

Almak istediğiniz daireye karar verdiğiniz zaman isterseniz bir kısmını peşinat da verebilirsiniz. Böylelikle daha az bütçeli kredi çekmiş olursunuz. Ödeme seçeneklerinizi siz kendi bütçenize uygun bir şekilde ayarlayabilirsiniz.

Nidapark Kayaşehir Özellikleri

Nidapark Kayaşehir projesi İstanbul Bahçeşehir de yer alan bir projedir. 11 blok 3 etap olarak inşa edilmiştir. Toplamda 843 daire yer almaktadır. Sadece daireler değil proje kapsamında ofisler de bulunur. Ofis seçeneklerinden de yararlanmanız mümkün.

Farklı bölümlerden oluşan Nidapark projesinde her yerleşim alanı farklı bir mimari ile yapılmıştır. Yeşil alanı ve sosyal tesisleri oldukça fazladır. Rahat ve konforlu bir hayatın kapılarını açan Nidapark hemen hemen her alanda hizmet sunan bir projedir. Yatırım yapmak için kaçılmaz bir fırsat olan bu proje sizlere her alan da hizmet vermektedir. Projemin içerisinde bay ve bayan kapalı yüzme alanları, fitness, sauna, buhar ve masaj odaları, çocuklar için özel kulüpler, spor sahaları da bulunur.

Nidapark Kayaşehir Nerede? Ve Yakın Çevre

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından yapılan bu proje hemen yanına sağlık kentin kurulması ile önemli bir alan kazanmıştır. Üçüncü havaalanı da bölgeye oldukça yakındır. Projemin içerisinde Avm olması da oturan kişilerin alandan çıkmadan rahatlıkla sosyal aktivitelerini yapmalarını sağlıyor.

Projenin içinde bulunan ofisler sayesinde ofisinizi de bu alanda tutarak hem iş hem de ev alanlarınızı burada değerlendirebilirsiniz. Merkezi bir konumda olduğu için ulaşım açısından bir sorunla karşılaşmanız mümkün değildir. Özellikle proje geniş kapsamlı olduğu için ofis, daire, avm gibi daha birçok seçeneklerden yararlanmanız da mümkün. Bunun için yapmanız gereken istediğiniz daireyi seçip hangi alanda olduğuna karar vermeniz olacaktır. Size sunulan ödeme seçeneklerini değerlendirip kısa sürede ev sahibi olabilirsiniz.

birevim faizsiz ev

Read Previous

Akzirve Strada Bahçeşehir Projesi

Read Next

Piyalepaşa İstanbul Projesi

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

one × three =