Giresun Kredisiz ve Taksitle Ev Alma Fırsatı

Kredisiz ve taksitle ev almak gibi bir hayaliniz varsa size en uygun finansman seçeneklerini sunanların başında Birevim geliyor. 2016 yılından bu yana faaliyetlerine devam eden Birevim; insanların peşinatsız, faizsiz, kredisiz, vade farksız, ek ve ara ödemesiz ev sahibi olmasını sağlıyor. Bugüne kadar binlerce insanı ev sahibi yapan Birevim’den istediğiniz takdirde siz de faydalanabilirsiniz. 444 23 53 numarası üzerinden veya Birevim’in resmi internet sitesindeki formu doldurarak ev sahibi olmanız mümkün! Bunun yanı sıra, Türkiye’nin her bir yanına dağılmış şubelerine uğrayarak da Birevim hakkında bilgi alabilir ve bu organizasyona katılabilirsiniz. Giresun kredisiz ve taksitle ev alma fırsatı veren Birevim ile nasıl ev sahibi olabileceğinizi anlatmaya başlayalım!

birevim faizsiz ev

Birevim Tasarruf Planları Nelerdir?

Birevim’de dört farklı tasarruf planının olduğunu ifade etmeliyiz. Bunların başında ise serbest tasarruf planı gelir. Bu plan sayesinde hem ev hem de araba gibi ihtiyaçlarınıza aylık taksit tutarlarını kendinizin belirlediği ödeme planları ile erişebilirsiniz. Bir başka deyişle, hem taksit tutarınızı hem de evinizi teslim alacağınız tarihi tamamen siz belirlersiniz. Bunun yanı sıra, serbest tasarruf planında peşinat ödemek zorunda değilsiniz. Birevim’i diğer ev almanıza imkan veren finansman seçeneklerinden ayıran özelliği peşinat istememesidir. Ancak, yalnızca istediğiniz takdirde peşinat ödeyebilirsiniz. Peşinat ödediğiniz takdirde toplam ödemeleriniz en kısa sürede bitecektir.

KREDİ HESAPLAMA TABLOSU

Tasarruf Finansman Şirketleri ve Bankaların konut ve taşıt kredisi hesaplama tablosu aşağıdaki gibidir. Kredi çekmek istediğiniz kredi tutarını ve taksit sayısını girerek, 2 kurum arasındaki farkı görebilirsiniz.

Tasarruf Finansı Nedir?

Birevim; insanların tasarruf finansı ile ev sahibi olmasını sağlayan bir sistemdir. Borca dayalı geleneksel finansman yöntemlerine kıyasla tasarruf finansının çok daha avantajlı olduğunu ifade etmeliyiz. İnsanı merkeze alan sosyal finans yöntemi her kesimden insanın favorisi olmaktadır. Bu yöntem ile insanların bireysel tasarrufları ortak bir havuzda toplanmaktadır. Birlikte tasarruf finansı adı verilen bu yöntemde kitlesel fon havuzu ile insanların konut başta olmak üzere araba ve işyeri gibi ihtiyaçları için finansman desteği sağlanır. Buna ek olarak, tasarruf finansı ile bireysel tasarrufların ülke ekonomisine kazandırıldığını ifade etmeliyiz.

Birevim; tasarruf planlarına finansal üretim gözüyle bakar. Tasarruf finansı yönteminde her birikim; bir değer olarak çalışmaktadır. Bu sayede, ekonomiye katkı sunulduğunu da ifade etmeliyiz. Türkiye’deki birçok kişinin yastık altı birikimi yaptığını söylemeliyiz. Birevim; duran paraların hareket halindeki paraya dönüşmesini sağlamaktadır. Bu sayede, ülke ekonomisi canlanmaktadır. Birevim; insanlardaki tasarruf bilincinin artmasını sağlar. Tasarrufların birlikte yapılması ve tasarruf yönteminin kullanılması; ekonomiye ivme kazandırılması açısından son derece önemlidir. Ulusal kalkınma hedeflerine yön verilmesi noktasında birlikte tasarruf yöntemi tercih edilmelidir.

Bireysel olarak tasarruf yapmak; çoğu zaman hiçbir işe yaramaz. Ancak, birlikte tasarrufun gücünden yararlandığınız takdirde tek başınıza gideceğiniz yolu başkalarıyla beraber daha kısa sürede gitmenin keyfini çıkarabilirsiniz. Daha detaylı bilgi adına Birevim internet sitesindeki formu doldurmalısınız.

birevim faizsiz ev

Read Previous

Gaziantep Kredisiz ve Taksitle Ev Alma Fırsatı

Read Next

Esnaf Kredisi Faizli mi?

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

seven − 5 =