Faiz Oranını Yükseltti! Vakıfbank’tan 32 Günlük Vadeli Mevduat Kazancı

İnsanların ihtiyaçları günden güne artmaktadır, bunun için ise gelir lazımdır. Gelir sağlamak için ise insanlar birçok farklı yöntem denemektedir. Neticesinde bazı işlerde aldığımız maaşlar günlük hayatımızı idame ettirmenin ötesine geçememektedir. Bu konuda da atılım yapma zorunda olan bizlerin acil bir şekilde harekete geçmesi zorunludur. Nakit- vakit ve vakit-nakit olarak kavram iyice hayatımıza yerleşmiştir. Bu kavramı hayatımıza uygulamaktan asla ama asla geri çekilmememiz gereklidir.Vakıfbank ise bizleri bu konuda net bir şekilde düşünmüştür. Bu konudaki başlıkta tabii ki “Faiz Oranını Yükseltti! Vakıfbank’tan 32 Günlük Vadeli Mevduat Kazancının” ta kendisidir. Faiz Oranını Yükseltti! Vakıfbank’tan 32 Günlük Vadeli Mevduat Kazancı başlığına bağlı olarak Vakıfbank Arı Hesabı vadeli mevduat faizleri bizlere yardımcı olarak yükseldi. Banka, Merkez Bankası’nın almış olduğu faiz artırımı yardım kararı sonrasında 32 günlük faizlerini net bir biçimde yeniledi. Yüzde 16.00 bandının da üzerine çıkan bu hesaplar Vakıfbank’ın sunduğu faiz oranı, arı hesabı özellikleri ve 10.000 TL’nin net olarak 32 günlük kazanç tablosu şöyle;

birevim faizsiz ev

Vakıfbank 32 Günlük Vadeli Hesap Kolaylığı

Vakıfbank belirlenen son güncellemesinin ardından parasını net olarak,vadeli mevduat hesabıyla değerlendirmek isteyenlere daha yüksek kazanç oranı verdiğini ilan etti. Hafta içinde yüzde 15.75 seviyelerinde vadeli mevduat oranı sunan banka TCMB’nin en son hamlesinde faiz artırımı seçeneğiyle 32 günlük vadeli mevduat arı hesabı faiz oranını yüzde net rakam olarak 16.10 bandına taşıdığını duyurdu.

Peki,10.000 TL Kaç TL Faiz Kazancı Sağlar?

Vakıfbank’ın bizlere kolaylık olarak sunduğu yüzde 16.10’luk vadeli mevduat faiz oranıyla 10.000 TL’lik birikimini mantıklı bir biçimde değerlendirmek isteyenler için, elde edilen 32 günlük kazanç net şekilde 134 TL olur. Bu güzel rakam konusunda elinde olan birikimlerini Vakıfbank vadeli arı hesabında değerlendirmek isteyenler için bankanın açıkladığı özellikler çok basittir.

“VakıfBank ARI Hesabı, gecelik faiz kazandıran bir sisteme de sahiptir, vadeli mevduat özelliklerine sahip olan Türk Lirası, Amerikan Doları ve Euro param birimleri olarak açılabilen bir yatırım aracıdır. Minimum hesap açılış tutarı ise net olarak  5.000-TL, 1.000-USD ve 1.000-EUR ‘dur. Tanışma faizinin süresi ise doğal olarak 60 gündür ve hesap açıldığı anda geçerlilik süresi başlar. Tanışma faizi ile temdit faizi net olarak 1.000.000-TL, 1.000.000-USD ve 1.000.000-EUR’ya kadar geçerlidir. ” Böyle karşımıza çıkan fırsatları değerlendirmek sizlere kar sağlayacak ve yeni fırsatlar açacaktır.

birevim faizsiz ev

Read Previous

EYT Çıksa Kimler Emekli Olabilir, EYT Kimleri Kapsıyor?

Read Next

Tasarruf Finansman Kanunu Yasalaştı

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

15 − three =